Helsinki

Kumpulantie 3
FI-00520 Helsinki
puh. +358 26 347 530

Pori

Savipajakatu 10
FI-28610 Pori
puh. +358 26 347 500
fax. +358 26 347 510

Tampere

Åkerlundinkatu 11 B
FI-33100 Tampere
puh. +358 26 347 529

Helsingborg

Mogatan 4
SE-25464 Helsingborg
puh. +46 42 247 300

Sunne

Sundgatan 11B
SE-68633 Sunne
puh. +46 565 147 00

Göteborg

Göteborg
SE- Göteborg
puh. +46 790 66 15 17

Laskutus Marvaco Oy

Serial number 18851030, R 881
106 54 Stockholm
puh. +358 44 402 4503
fax. +358 26 347 510

Laskutus Marvaco AB

Serial number 18851048, R 881
106 54 Stockholm
puh. +46 565 147 00
FTA-member FTA-member

EGP-kumppanuussertifikaatti Flint Groupille

julkaisuajankohta: 07.02.2018

Kuvassa: Flint Groupin Joelle Bédat vastaanottamassa EGP-kumppanuussertifikaattia Stuttgartissa Marvacon Kai Lankiselta 

Kansainvälinen korkealaatuisten fleksolaattojen ja painovärien toimittaja Flint Group vastaanotti tammikuussa EGP-sertifikaatin, joka tunnustaa yrityksen kyvykkyyden toimittaa painotyökaluja modernille tuotantoprosessille. Sertifikaatin myönsi EGP-teknologian edelläkävijä Marvaco Oy.

Flint Groupin EGP-sertifikaatti on myönnetty vakaasta ja luotettavasta painovärien ja flaksolaattojen toiminnasta laajennetun väriavaruuden EGP (Expanded Gamut Printing) -tuotantoprosessissa. Yhteistyö Flint Groupin ja Marvacon välillä alkoi jo vuonna 2015 ja ensimmäisen Full HD EGP projektin tuloksena syntyi erittäin korkean tarkkuuden fleksopainotyö ”Petfood”. Tämän jälkeen useat painot ovat ottaneet käyttöön Marvacon Full HD EGP –prosessin useilla eri materiaalilla ja painovärisysteemeillä Flint Groupin tukemana.

Painotalot tarvitsevat ammattitaitoisen kumppanin voidakseen ottaa EGP-prosessin tuotantokäyttöön. Flint Groupin suorituskyky toimittaa käyttäjäystävällisiä painovärejä ja korkealaatuisia fleksolaattoja on verifioitu vaativissa töissä erilaisilla painopinnoilla, kertoo Kai Lankinen, Marvaco Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Hän lisää että Full HD EGP -teknologian takaama tasalaatuisuus ja toistettavuus täyttää brändinomistajien tiukimmat laatuvaatimukset sekä painotalojen tuottavuusvaatimukset.

Friedrich von Rechteren, Flint Group VP Sales EMEA & Global Marketing, kertoo, “Olemme todella ylpeitä EGP-sertifikaatin tunnustuksesta prosessimme luotettavuudesta ja tasaisesta laadusta. Toimimme päivittäin Flint Groupissa asiakkaiden kriittisten aiheiden parissa täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet kustannustehokkuudesta ja laadusta yrityksemme periaatteiden mukaisesti ”Better, Faster and Easier”. Siitä lähtien kun vuonna 2015 aloitimme ensimmäisen Full HD EGP -projektimme, olemme olleet tiiviissä yhteistyössä kumppanimme Marvaco Oy:n kanssa täyttääksemme painotalojen tarkat EGP-laatuvaatimukset. Olemme tyytyväisiä yhteistyön tuloksista ja odotamme innolla uusia implementointiprojekteja.”

Käyttäessään Marvacon Full HD EGP -teknologiaa painot ovat raportoineet huomattavasta tehokkuuden ja laadun noususta. Painovärien ja liuottimien käytön tarve on myös vähentynyt merkittävästi, ja tämä muuttaa painatusprosessin ympäristöystävällisemmäksi verrattuna perinteiseen fleksopainatukseen.

Kansainväliset brändinomistajat hyödyntävät entistä enemmän painotöissään laajennetun väriavaruuden painatusta ja kiinnostus tekniikkaan kasvaa nopeasti. Laajennetun väriavaruuden EGP-repro-laattateknologia on käytössä edistyneimmillä painotaloilla. Marvaco ja sen amerikkalainen kumppani CSW ovat myöntäneet kumppanuussertifikaatteja fleksopainoille ja fleksotyökaluja valmistaville yrityksille, jotta prosessiin kykenevät toimijat tunnistettaisiin helpommin. Marvacon EGP-repro-laattaratkaisun menestys eri fleksoalan painokilpailuissa vahvistaa laadun ja väritarkkuuden olevan erinomaisia.

EGP repro-laattateknologia mahdollistaa painatuksen ilman manuaalista painovärien sekoittamista. Ennustettavat ja täsmälliset brändivärit luodaan tehokkaasti digitaalisella värisekoituksella, jossa CMYK prosessiväreihin lisätään tarpeen mukaan OGV (Orange, Green, Violet) -prosessivärejä. Brändivärit, joita aikaisemmin ei ollut mahdollista painaa CMYK-prosessiväreillä, ovat nyt mahdollista toteuttaa miltei rajattomasti, tarkemmin ja toistettavasti, sillä EGP-teknologia kaksinkertaistaa saavutettavien värisävyjen määrän verrattaessa Pantone+ värikarttaan. Teknologia myös mahdollistaa yhteispainatuksen eri tuotteiden välillä ja näin kustannustehokkaamman painatuksen pienemmillä tuotantoerillä.

Further information:

Kai Lankinen                             Joelle Bédat
Chairman                                 Business Development Manager OEM
Marvaco Ltd                              Flint Group
kai.lankinen@marvaco.fi
               joelle.bedat@flintgrp.com


Tags: #HiQ_EGP #Flexo #Packaging #EGP #Pakkaus

takaisin uutisiin