Helsinki

Kumpulantie 3
FI-00520 Helsinki
puh. +358 26 347 530

Pori

Savipajakatu 10
FI-28610 Pori
puh. +358 26 347 500
fax. +358 26 347 510

Tampere

Åkerlundinkatu 11 B
FI-33100 Tampere
puh. +358 26 347 529

Helsingborg

Mogatan 4
SE-25464 Helsingborg
puh. +46 42 247 300

Sunne

Sundgatan 11B
SE-68633 Sunne
puh. +46 565 147 00

Göteborg

Göteborg
SE- Göteborg
puh. +46 790 66 15 17

Laskutus Marvaco Oy

Serial number 18851030, R 881
106 54 Stockholm
puh. +358 44 402 4503
fax. +358 26 347 510

Laskutus Marvaco AB

Serial number 18851048, R 881
106 54 Stockholm
puh. +46 565 147 00
FTA-member FTA-member

GPN laajentaa jälleen toimintaansa

julkaisuajankohta: 30.04.2020

Global Premedia Network ‑verkosto (GPN) laajentaa kansainvälistä brändityötään. Sen uusimmat strategiset kumppanit ovat indonesialainen PT. Flexo Plate Digital ja argentiinalainen Fotograbados Longo S.A.  Tällä hetkellä GPN-verkostoon kuuluu kahdeksan itsenäistä, toisiinsa strategisesti yhteydessä olevia yritystä, jotka pyrkivät luomaan kaikkia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä ja näin tarjoamaan huippulaatuisia pakkausrepropalveluita päivittäistavara-alan asiakkailleen maailmanlaajuisesti.

“Meistä on upeaa liittyä tähän hienoon edistyksellisten yritysten joukkoon. Meillä ja osalla GPN:n jäsenillä on jo hyvää synergiaa, ja toivomme pääsevämme laajentamaan yhteistyötämme muiden verkoston yritysten kanssa”, kertoo Sebastian Longo, argentiinalaisen Fotograbados Longo S.A:n pääjohtaja ja toimitusjohtaja.  

CSW, Inc:n toimitusjohtaja Laura Wright ja MARVACOn hallituksen puheenjohtaja Kai Lankinen ovat samoilla linjoilla Longon kanssa. “Yritystemme välisten suhteiden kehittyessä olemme huomanneet, että maantieteellisestä etäisyydestä huolimatta meillä kaikilla on samat arvot, eettiset periaatteet ja liiketoimintatavat”, Wright sanoo. “Olemme toimineet yhteistyössä jo muutaman vuoden ja huomanneet miten Fotograbados Longo S.A. on jo 80 vuoden ajan luonut vaikuttavaa mainetta fleksoalalla, eikä vain teknisenä innovaattorina, vaan myös kumppanina, joka pyrkii aina ylittämään asiakkaiden odotukset”, Lankinen lisää. 

Lähellä Buenos Airesia toimiva Fotograbados Longo S.A. on pakkausalan korkealaatuisten repropalvelujen tarjoaja. Kuten muutkin GPN:n kumppanit, se tarjoaa täyden tuote- ja palveluvalikoiman pakkauskonseptista myyntipisteeseen. Yritys keskittyy räätälöityjen ratkaisujen tarjoamiseen brändinomistajille ja pakkausmateriaalien valmistajille huipputeknologian ja osaavien työntekijöiden kautta. Longo on myös monien alan järjestöjen aktiivinen jäsen: näihin kuuluvat muun muassa Amerikan Flexographic Technical Association ja paino- ja pakkausalan kansainvälinen aivoriihi, Idealliance. 

Clicheria Blumenau Brasilian toimitusjohtaja Volei Oliveira kommentoi: ”On ilahduttavaa saada joukkoomme uusi eteläamerikkalainen yritys. Tämä on meille molemmille hieno mahdollisuus paikallisen yhteistyön ja GPN:n toiminnan vahvistamiseen mantereellamme.”

GPN-verkostoon liittyy myös jakartalainen PT. Flexo Plate Digital. Se on Indonesian suurin prepress-yritys, joka on vuosien ajan panostanut laadukkaisiin palveluihin ja vahvaan pakkaustekniseen perustaan. Eric Oh, PT. Flexo Plate Digitalin omistaja ja toimitusjohtaja, on auttanut paikallisia pakkausmateriaalivalmistajia ja kansainvälisiä brändinomistajia luovimaan Aasian pakkauskehitysmarkkinoiden haastavissa vaihteluissa. Yhtiö tarjoaa palveluja luovasta suunnittelusta painolaattojen valmistamiseen sekä painatushyväksyntöihin ja on jatkossakin innovatiivinen johtaja, joka auttaa brändejä parantamaan yhtenäisyyttä ja lyhentämään markkinoilletuloaikoja. 

“Yhdistämällä voimamme GPN:n kanssa saamme käyttöömme laajempia kansainvälisten kumppaneidemme luomia resursseja ja näkökulmia. Vastavuoroisesti jaamme ainutlaatuista tietämystämme Aasian-markkinoista”, toteaa Eric Oh“Yhteistyö maailmanlaajuisessa verkostossa tuo ehdottomia hyötyjä monella eri tasolla.”

“Olemme iloisia, että voimme laajentaa tarjontaamme saadessamme PT. Flexo Plate Digitalin kumppaniksi Oseaniassa ja Kaakkois-Aasiassa”, kertoo Peter Alison, Brandpackin markkinointi- ja innovaatiojohtaja. Brandpack on australialainen prepress-yritys, joka myös palvelee asiakkaita mainituilla osa-alueilla. “Kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ansiosta voimme tarjota ennennäkemättömän laajoja palveluita päivittäistavara-alan asiakkaille kuudella mantereella.”

Prepress-palveluntarjoajat amerikkalainen CSW, Inc. ja Marvaco Oy perustivat GPN-verkoston syyskuussa 2019 tarjotakseen brändinomistajille vaihtoehtoisen tavan hallita ja hankkia laadukkaita ja yhtenäisiä pakkausten prepress-palveluja ja painolaattoja ympäri maailman. Sittemmin verkosto on laajentanut kansainvälistä toimintaansa muodostamalla yhteistyökumppanuuksia innovatiivisten, johtavien eurooppalaisten, afrikkalaisten, eteläamerikkalaisten, australialaisten ja aasialaisten prepress-toimijoiden kanssa. 

Tavoitteenaan jatkuva kasvu, GPN keskittyy edelleen prepress-palveluiden globaaliin koordinointiin ja kansainvälisten brändinomistajien konsultointiin paikallisella tasolla. “Elämme merkittävää globaalien riippuvuussuhteiden aikaa. Maailman pakkaustuottajien kytkeytyminen on jatkuvaa ja päivittäistavaroiden kansainvälinen hankinta vaatii pakkausalan toimijoiden yhteistyötä ennennäkemättömällä tasolla. Maantieteellinen sijainti tai yksittäisen prepress-yrityksen koko ei enää rajoita kattavien prepress-palvelujen löytämistä”, tiivistää Marek Skrzynski, GPN:n koordinaattori ja CSW:n tekninen johtaja. 

 

GPN – GLOBAL PREMEDIA NETWORK 
Global Premedia Network ‑prepress-palveluverkosto (GPN) tarjoaa brändinomistajille uuden tavan hallita ja hankkia laadukkaita ja yhtenäisiä pakkausten prepress-palveluja ja painotyökaluja useille painomenetelmille ympäri maailman. Verkostoon kuuluu strategisesti tärkeissä maissa sijaitsevia tuotanto- ja palvelukumppaneita kaikilta maailman mantereilta Etelämannerta lukuun ottamatta. www.globalpremedianetwork.com 

PT. FLEXO PLATE DIGITAL
PT. Flexo Plate Digital on Indonesian suurin digitaalisten fleksolaattojen toimittaja, joka palvelee niin painomateriaalien valmistajia kuin päivittäistavarabrändejä useiden erilaisten tuotteiden ja edistyneiden teknologisten ratkaisujen avulla. Yhteystiedot: Eric Oh, toimitusjohtaja • +62 (21) 591-8625  eric@flexoplatedigital.com 

FOTOGRABADOS LONGO S.A.
Fotograbados Longo (LONGO) on Argentiinan johtava pakkausalan prepress-palveluntarjoaja. Yritys kattaa koko Etelä-Amerikan Eteläkartion alueen ja se tunnetaan edistyksellisestä ajattelusta sekä erinomaisesta asiakastuesta, johon luottavat niin kansainväliset brändit kuin paikalliset pakkausmateriaalivalmistajat. Yhteystiedot: Sebastian Longo, pääjohtaja ja toimitusjohtaja • +54 1142223549 • sebastian@longo.com.ar

CSW, INC.
CSW työskentelee painotalojen ja brändinomistajien kanssa tehdäkseen brändipakkauksista tehokkaampia ja vaikuttavampia. Vuonna 1937 perustettu perheyritys tarjoaa pakkausalan prepress-palveluita, kuten visuaalista suunnittelua, mock-upeja, 3D-mallinnuksia, EG-värinerottelua ja HD-fleksolaattojen valmistusta ympäri Pohjois-Amerikan. Yhteystiedot: Laura Wright, toimitusjohtaja • +1‑800‑800‑9522 • lauraw@cswgraphics.com

MARVACO
Marvaco on Pohjoismaiden suurin fleksolaattojen valmistaja ja johtava pakkausaineistojen tuotantoyhtiö. Yritys on Euroopan johtava EGP™-palveluntarjoaja, jonka palvelut kattavat kaiken brändin pakkausulkoasun suunnittelusta tuotevalikoiman laajennusten toteuttamiseen eri pakkausmateriaaleille ja painomenetelmille. Marvacolla on yhteensä kahdeksan toimipistettä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Yhteystiedot: Kai Lankinen, hallituksen puheenjohtaja • 050 427 7616 • kai.lankinen@marvaco.com

CLICHERIA BLUMENAU
Clicheria Blumenaulla on 40 vuoden kokemus graafiselta alalta. Se on teknisten innovaatioiden edelläkävijä ja yritys, joka osaa tunnistaa markkinoiden tarpeet ja vastaa niihin täyttääkseen asiakkaiden vaatimukset parhaalla mahdollisella tavalla. Huipputeknologian, osaavien ammattilaisten ja koko Etelä-Amerikan kattavan verkoston avulla yhtiö tarjoaa prosessinhallintapalveluita käytännöllisesti, joustavasti ja turvallisesti. Yhteystiedot: Volnei Antonio Alves de Oliveira, toimitusjohtaja • +55 (47) 3144‑4144  volnei.oliveira@clicheriablumenau.com.br

 

Tagit:

#GlobalPremediaNetwork #CSW_Inc #Marvaco #ClicheriaBlumenau #PolyflexAfrica #BrandPack #COE #FotograbadosLongo #FPdigital

takaisin uutisiin