Helsinki

Kumpulantie 3
FI-00520 Helsinki
puh. +358 26 347 530

Pori

Savipajakatu 10
FI-28610 Pori
puh. +358 26 347 500
fax. +358 26 347 510

Tampere

Åkerlundinkatu 11 B
FI-33100 Tampere
puh. +358 26 347 529

Helsingborg

Mogatan 4
SE-25464 Helsingborg
puh. +46 42 247 300

Sunne

Sundgatan 11B
SE-68633 Sunne
puh. +46 565 147 00

Göteborg

Göteborg
SE- Göteborg
puh. +46 790 66 15 17

Laskutus Marvaco Oy

Serial number 18851030, R 881
106 54 Stockholm
puh. +358 44 402 4503
fax. +358 26 347 510

Laskutus Marvaco AB

Serial number 18851048, R 881
106 54 Stockholm
puh. +46 565 147 00
FTA-member FTA-member

GPN laajentaa Lähi-itään

julkaisuajankohta: 24.08.2020

Global Premedia Network laajenee uudella kumppanilla Lähi-idässä

Global Premedia Network (GPN) -verkostolla on ilo ilmoittaa uudesta strategisesta kumppanuudesta innovatiivisen prepress-talon NDigitecin kanssa, jonka toimipaikat sijaitsevat Arabiemiirikunnissa (UAE) ja Saudi-Arabiassa. 

NDigitecillä on vaikuttava ja monipuolinen portfolio, ja siitä on tullut alueen prepress- ja tuotantopalveluiden voimanpesä, jolla on syvällistä ymmärrystä pakkausmarkkinoista ja jonka laaja kansainvälinen toiminta tavoittaa asiakkaat niin Lähi-idässä, Aasiassa kuin Afrikassakin.

– NDigitec on ehkä Persianlahden suurin ja innovatiivisin prepress-palveluntarjoaja, ja meillä on yli 400 kansainvälistä asiakasta, kertoo Vatche Kavlakian, NDigitecin toimitusjohtaja. – Olemme alusta alkaen noudattaneet samaa liiketoimintafilosofiaa, ”lupaus on lupaus”, ja tiimimme työskentelevät kellon ympäri toteuttaakseen luvatut toimitukset. Tämä on yksi niistä arvoista, jotka jaamme GPN-kumppanien kanssa, hän lisää.

GPN tarjoaa laajuudeltaan ainutlaatuisen, kansainvälisesti koordinoidun ja paikallisista pakkausreproyrityksistä koostuvan verkoston. GPN:lla on yli 35 tuotantolaitosta kuudella mantereella ja valtava reservi kokeneita alan ammattilaisia, minkä ansiosta verkosto voi tarjota brändinomistajille uuden vaihtoehdon korkealaatuisten ja yhtenäisten prepress-palveluiden hallitsemiseen kansainvälisesti.

– Jäsenten välinen synergia ja yhteistyö on elintärkeää yhteisen menestyksemme kannalta. NDigitecin kaltaisen kehittyneen kumppanin ansiosta GPN:n asiakkaille on yhä enemmän vaihtoehtoja mitä tulee nopeaan paikalliseen reagointiin ja prepress-palveluiden saumattomaan siirtämiseen nopeasti kasvavilla markkinoilla, sanoo Kai Lankinen, MARVACOn johtava osakas. – Olemme etsineet kumppania tältä maantieteelliseltä alueelta, ja olemme innoissamme, että NDigitec liittyy joukkoomme, hän lisää.

Kumppaneiden lisääntyminen merkitsee kasvua tälle ennennäkemättömälle maailmanlaajuiselle hankkeelle, jonka kaksi prepress-palveluntarjoajaa, amerikkalainen CSW, Inc., ja pohjoismainen MARVACOkäynnistivät vuosi sitten. Verkoston kumppanit ovat luoneet uuden mallin, jonka avulla voidaan paremmin palvella päivittäistavarateollisuutta luomalla yhteyksiä ja jakamalla teknologiaa useiden kansainvälisten jäsenten kesken. GPN on alusta, jonka avulla kumppanit voivat kasvattaa liiketoimintaansa, kehittää uutta osaamista ja toimittaa yhtenäisiä kokemuksia loppuasiakkaille. 

– Tämän kumppanuuden kautta voimme sovittaa yrityksemme vision ja GPN:n strategian yhteen todella useilla eri alueilla ja auttaa yhteisiä asiakkaitamme tekemään parempia hankintapäätöksiä ja lyhentämään markkinoilletuloaikoja aidosti maailmanlaajuisella tasolla, toteaa Shahe Kavlakian, NDigitecin toiminnanjohtaja. – Olemme iloisia, että pääsemme osaksi tätä verkostoa ja voimme yhdistää asiantuntemuksemme ja palvelumme kaikkien sidosryhmien hyväksi, hän lisää.

Maailma kehittyy jatkuvasti, ja niin kehittyvät myös kansainväliset päivittäistavarayritykset, jotka odottavat virtaviivaista pakkausprosessia, joustavia aikatauluja ja skaalattavaa kapasiteettia. Nykyiset brändinomistajat haluavat globaalia ja koordinointia ja paikallista teknistä tukea varmistaakseen, että brändin vaatimukset täyttyvät kentällä, kaikkialla siellä, missä pakkaushankintoja tehdään. 

– Yksittäinen prepress-yritys, oli se kuinka suuri tahansa, ei enää pysty tarjoamaan kustannustehokkaita ja oikea-aikaisia palveluita tässä laajuudessa. Tarvitaan uusi malli prepress-palveluntarjoajalle, joka on edelleen keskeisessä osassa asiakkaan pakkausketjussa, mutta pystyy samalla tekemään saumatonta yhteistyötä muiden kanssa ylitse alueiden tai valtioiden rajojen. GPN:ssa teemme tämän loikan yhdessä tukemalla yksilöllisiä infrastruktuurejamme ja yhteistä osaamistamme sekä investoimalla niihin. NDigitec on hieno esimerkki edistyksellisestä prepress-yrityksestä, ja meille on suuri kunnia tehdä yhteistyötä sen kanssa, toteaa Laura Wright, CSW:n toimitusjohtaja.

 

GPN
Global Premedia Network ‑palveluverkosto (GPN) tarjoaa brändinomistajille ja materiaalivalmistajille uuden tavan hallita ja hankkia laadukkaita ja yhtenäisiä pakkausten prepress-palveluja ja työkaluja useille painokategorioille ympäri maailman. Vuonna 2019 perustettu verkosto on laajentanut jäsenmääräänsä 11 tuotantokumppaniin, jotka sijaitsevat strategisesti tärkeissä maissa kaikilta maailman mantereilta Etelämannerta lukuun ottamatta. Yhteystiedot: Marek Skrzynski, verkostokoordinaattori • (+1) 413‑589‑3369 • mareks@cswgraphics.com • https://globalpremedianetwork.com

NDIGITEC
NDigitec on innovatiivinen pakkausten prepress-palveluihin, digitaaliseen painatukseen ja luoviin teknologioihin erikoistunut yritys, joka tukee kansainvälisiä brändejä ja materiaalintuottajia Persianlahdelta käsin. Vuonna 2005 perustettu NDigitec kasvaa voimakkaasti ja jatkaa toimintansa laajentamalla palveluitaan muun muassa työnkulun automaatioon, tekoälyyn, lisättyyn todellisuuteen, koneoppimiseen ja big data ‑analyyseihin. Yhteystiedot: Vatche Kavlakian, toimitusjohtaja • (+971) 4-4355919 • vatche@ndigitec.com • https://www.ndigitec.com 

CSW, Inc.
CSW työskentelee painotalojen ja brändinomistajien kanssa tehdäkseen brändipakkauksista tehokkaampia ja vaikuttavampia. Vuonna 1937 perustettu perheyritys tarjoaa pakkausalan prepress-palveluita, kuten visuaalista suunnittelua, 3D-mallinnuksia, EG-värinerottelua ja HD-fleksolaattojen valmistusta tuotantotiloissaan ympäri Pohjois-Amerikan. Yhteystiedot: Laura Wright, toimitusjohtaja • (+1) 800‑800‑9522 • lauraw@cswgraphics.com • https://cswgraphics.com 

MARVACO
MARVACO on Pohjoismaiden johtava pakkausrepro ja suurin fleksopainolaattojen toimittaja. Yritys on Euroopan johtava EGP-palveluntarjoaja, jonka palvelut kattavat kaiken brändin ulkoasun suunnittelusta linjanlaajennuksien suunnitteluun kaikille pakkausmateriaaleille ja painomenetelmille. Marvaco-konsernilla on yhteensä seitsemän toimipistettä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Yhteystiedot: Kai Lankinen, johtava osakas • 050 427 7616 • kai.lankinen@marvaco.com •www.marvaco.com

Tagit:
#GlobalPremediaNetwork #CSW_Inc #Marvaco #ClicheriaBlumenau #PolyflexAfrica #BrandPack #COE #FotograbadosLongo #FPdigital #UGuentherGmbH #KliseKop #NDigitec #BrandColors #Packaging #ExpandedGamut #CMYKOGV


takaisin uutisiin